ПРЕДСТАВЛЕНИЯ ЗА ВЪЗРАСТНИ

 

ЛУДА НОЩ ПО ФРЕНСКИ

по МАРК КАМОЛЕТИ

Колко вица за мъже в командировка знаете? Много? О, само така си мислите!

Анна Бижуто e оригиналното заглавие на блестящата комедия на Марк Камолети Луда нощ по френски. Вечната икономка Анна се справя виртуозно с всички заплетени ситуации – умело регулира натоварения трафик от съпрузи, любовници, любовници на любовниците и т.н., като не им позволява да се засекат. „Няма никой в къщи, но всички стаи са заети!” – обявява Анна Бижуто, а обитателите и гостите на дома оценяват високо нейната изобретателност в измъкването от неловки ситуации.
В ролята на заслужилата икономка блести Латинка Петрова. Луда нощ по френски е дебют и на режисьорското поприще на актьора Стефан Къшев. Той се спира на малко познатия на родната аудитория текст на Марк Камолети (който впрочем се превръща в класик на френския театър още през втората половина на 20 век) с ясното съзнание, че публиката в България вече е отегчена от авангардни експерименти и предпочита комедиите, забавленията.
Луда нощ по френски е преживяване “много смешно за сериозни неща” и не случайно е изиграна над 1300 пъти на различни сцени в Париж и Лондон. А веднъж  дошли,  внимавайте да не останете без дъх, защото дозата смях, която ще получите, може да бъде опасна!


Режисьор - Стефан Къшев 
Участват: Латинка Петрова, Васил Драганов, Владислава Николова, Вяра Табакова, Валентин Балабанов


Абонирайте се за бюлетина на
Ариел Театър

email:

Уважаеми приятели,

Ариел Театър временно не разполага със зала, поради това преустановяваме организирането на рождени дни и съботно-неделни детски представления. При установяването ни на ново място, ще ви уведомим незабавно на сайта.
Ариел Театър продължава да организира Празник на буквите и тържества за завършване на учебната година в залата на кино-театър „Освобождение” на адрес бул.Мария Луиза 106. За подробности, моля свържете с Ваня Гаврилова, организатор на тел. 0899 134 176

За допълнителна информация се обадете на телефон 089 666 79 41
Екипът на Ариел Театър 13.02.2014