ПРЕДСТАВЛЕНИЯ ЗА ДЕЦА

47

 

ВКУСНО Е ДА СИ ГЕРОЙ

Това е една приказна история, пълна с приключения и супергерои.

Злият Мангустър е на път да открадне светлината от слънцето, има коварен план и е изобретил ужасна машина, но Тиби и Диби - нашите супергерои са готови на всичко, за да го спрат и да върнат усмивките.

Бъдете сигурни, това е приказна история с щастлив край!

Още : Двамата супергерои Тиби и Диби помагат на всички, коио са изпаднали в беда - на възрастната жена и нейния котарак, на сериозния бизнесмен и на малката Ани. И в замяна искат само по една усмивка. Но един ден в града се появява злобният изобретател Мангустър със слугата си Глупчо и съобщават, че ще откраднат светлината от слънцето.

Двамата супергерои тръгват към изоставената фабрика, в която живее Мангустър, решени да го спрат. След много перипетии все пак успяват да го надхитрят и да върнат светлината на жителите.

Щастливият край е отпразнуван с песен, танц и огромна благодарност от всички.

Продукция: БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ

Драматизация и постановка: Михаела Тюлева
Сценография и кукли: Елена Цонкова
Музика: Юри Ступел
Участват: Сандра Петрова и Янко Стоянов

Времетраене: 40 минути. Подходящо и за най-малките.Абонирайте се за бюлетина на
Ариел Театър

email:

Уважаеми приятели,

Ариел Театър временно не разполага със зала, поради това преустановяваме организирането на рождени дни и съботно-неделни детски представления. При установяването ни на ново място, ще ви уведомим незабавно на сайта.
Ариел Театър продължава да организира Празник на буквите и тържества за завършване на учебната година в залата на кино-театър „Освобождение” на адрес бул.Мария Луиза 106. За подробности, моля свържете с Ваня Гаврилова, организатор на тел. 0899 134 176

За допълнителна информация се обадете на телефон 089 666 79 41
Екипът на Ариел Театър 13.02.2014