ПРЕДСТАВЛЕНИЯ ЗА ДЕЦА

54
 
ПЕСЕНТА НА САМОДИВАТА
от Михаела Тюлева

            Това е историята на едно наглед съвсем обикновено момче, което се радва на всеки нов ден, обича песните, овчицата си, но най- вече обича да се скита по поляните. Неговата майка се тревожи за него- не се задомява, не заглежда момите, все си играе, а вече му е време. Опитва се бъде строга с него, но той и е слабост. В историята е намесено и таласъмчето Тили, което се отблагодарява на Стоян като му помага да хване самодивата, в която той е влюбен.  А тя е красива, нежна, ефирна, неповторима с божествен глас…. Това е една магична история за песента на самодивата, песента, която пленява всяко сърце. Самодивата пее само нощем, но звуците и са вълшебни и достигат до всяко сърце, оставят в него и радост, но и тъга, като отминал спомен за нещо , което е било, но няма да се върне, като последната песен на един блян… на една невероятна любов.


Продукция: АРИЕЛ ТЕАТЪР

Постановка: Михаела Тюлева
Сценография, костюми и кукли: Елена Цонкова
Оригинална музика:Станимир Иванов
Участват: Юлия Коларова и Мирослав Стоилов
Времетраене: 40 мин. Подходящо за всички възрасти.
Абонирайте се за бюлетина на
Ариел Театър

email:

Уважаеми приятели,

Ариел Театър временно не разполага със зала, поради това преустановяваме организирането на рождени дни и съботно-неделни детски представления. При установяването ни на ново място, ще ви уведомим незабавно на сайта.
Ариел Театър продължава да организира Празник на буквите и тържества за завършване на учебната година в залата на кино-театър „Освобождение” на адрес бул.Мария Луиза 106. За подробности, моля свържете с Ваня Гаврилова, организатор на тел. 0899 134 176

За допълнителна информация се обадете на телефон 089 666 79 41
Екипът на Ариел Театър 13.02.2014