ПРЕДСТАВЛЕНИЯ ЗА ДЕЦАХРАБРИЯТ ШИВАЧ

       Това е спектакъл по класическата приказка на Братя Грим, в който с много жизнерадост и хумор е поднесена историята за това как един шивач станал цар. Една истинска куклена постановка, с много изразителни кукли, носеща естетиката на анимационен филм, майсторски оживени от превъзходния актьор Георги Спасов. За 45 минути малките зрители ще се потопят във фантастичния свят на приказката, изпъстрен с 2 песни, 7 кукли, 29 музикални момента и 110 появявания на различни герои.

ХРАБРИЯТ ШИВАЧ е представление с гарантирано качество – Аполония, номинация Куклар, награда за най-добра мъжка роля – Бурбурак.

Постановка: Р. Гарабедян
Участва: Г. Спасов
Музика: Д. Вълчев и П. Манчев
Сценография и кукли: Елена Цонкова
Времетраене: 45 минути. Подходящо за всички възрасти.


Абонирайте се за бюлетина на
Ариел Театър

email:

Уважаеми приятели,

Ариел Театър временно не разполага със зала, поради това преустановяваме организирането на рождени дни и съботно-неделни детски представления. При установяването ни на ново място, ще ви уведомим незабавно на сайта.
Ариел Театър продължава да организира Празник на буквите и тържества за завършване на учебната година в залата на кино-театър „Освобождение” на адрес бул.Мария Луиза 106. За подробности, моля свържете с Ваня Гаврилова, организатор на тел. 0899 134 176

За допълнителна информация се обадете на телефон 089 666 79 41
Екипът на Ариел Театър 13.02.2014