ПРЕДСТАВЛЕНИЯ ЗА ДЕЦА

КАКВО Е ЧУДО СТАНАЛО

      Невероятно весела и жизнерадостна история за най-малките зрители на АРИЕЛ ТЕАТЪР. Приказката е изградена върху мотиви от българската народна култура и облечена с богатството на българската народна музика. В декора умело са вплетени традиционни етнографски елементи, които възраждат уюта и топлината на българския дом. "Какво е чудо станало?"  представя силата на приятелството. "На страха, очите са големи, но приятелството може да го победи!". А от героите на тази постановка, симпатични и мили кукли,  струи неподкупваща невинност която докосва по незабравим начин сърцата на малчуганите!

Продукция - АРИЕЛ ТЕАТЪР

Драматизация: Вера Стайкова
Сценография и кукли: Емил Иванов
Постановка: Дарин Петков
Участват:  Михаела Тюлева и Юлия Коларова

Времетраене: 35 минути. Подходящо за най–малките.

Абонирайте се за бюлетина на
Ариел Театър

email:

Уважаеми приятели,

Ариел Театър временно не разполага със зала, поради това преустановяваме организирането на рождени дни и съботно-неделни детски представления. При установяването ни на ново място, ще ви уведомим незабавно на сайта.
Ариел Театър продължава да организира Празник на буквите и тържества за завършване на учебната година в залата на кино-театър „Освобождение” на адрес бул.Мария Луиза 106. За подробности, моля свържете с Ваня Гаврилова, организатор на тел. 0899 134 176

За допълнителна информация се обадете на телефон 089 666 79 41
Екипът на Ариел Театър 13.02.2014